Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τζορτζ Κλούνεϊ: Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού και απιστίας


Με μια ξεκάθαρη απάντηση στην Daily Mail, ο Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσε τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσής του με την πρώην σύντροφό του, Μόνικα Ιάκιζιτς, ενώ πηγές από το περιβάλλον του επιμένουν ότι παραμένει ζευγάρι με τη Στέισι Κίμπλερ.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες, ο διάσημος ηθοποιός διασκέδασε στο Λονδίνο έχοντας στο πλάι του την πρώην σύντροφό του, Μόνικα Ιάκιζιτς, ένα  όμορφο μοντέλο από την Κροατία. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του In Touch ήθελε τον Κλούνεϊ να κρατίεται χέρι χέρι με τον πρώην αγαπημένη του και μάλιστα χωρίς οι δυο τους να έχουν καμία διάθεση να κρυφτούν. "Φαινόντουσαν να περνούν πολύ καλά μαζί. Ήταν φανερά τρυφερός απέναντί της" ανέφερε η πηγή του περιοδικού. Παράλληλα τον τελευταίο καιρό, φήμες ήθελαν τον 52χρονο ηθοποιό να έχει χωρίσει με την Στέισι Κίμπλερ:

"Το δημοσίευμα είναι εντελώς αναληθές και όλη η ιστορία κατασκευασμένη", ξεκαθάρισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη βρετανική Daily Mail και συνέχισε: "Δεν κρατούσα κανενός το χέρι. Μην προσπαθείτε να πουλήσετε περιοδικά με το δημιουργείτε σκάνδαλα που δεν υπάρχουν".

Παράλληλα, πηγή από το περιβάλλον του ξεκαθάρισε στο radaronline πως Τζορτζ Κλούνεϊ και Στέισι Κίμπλερ παραμένουν ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια έξοδο.

Πηγή: yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου